Vegetarlasagne 

1 stort løg
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
2 dåser flåede tomater
1 fed hvidløg
1 aubergine
250 g champignon
2 tsk.oregano
Salt, peber
1 ltr.minimælk
½ dl hvedemel
200 g cheasy revet ost
250 g lasagne plader

Fremgangsmåde

Hak og svits løg og hvidløg i 2/3 af olivenolien. Tilsæt hakket tomater og oregano, og lad simre over svag varme, mens resten af ingredienserne gøres klar. Smag til med salt og peber.

Rens champignon og skær dem i skiver. Skær auberginen i skiver og steg dem i den sidste 1/3 olivenolie. Kog 8 dl af mælken forsigtigt op og jævn med melet og det sidste mælk. Smag til med salt og peber og tilsæt halvdelen af osten. 

Start med et lag hvid sauce, lasagneplaner, tomatsauce, grøntsager, lasagneplader sauce, lasagneplaner, tomatsauce, grøntsager, lasagneplader, hvid sauce og cheasy revet ost Bag lasagnen ved 200º C alm. Ovn i 35 minutter eller 180 º C varmluft anden nederste ribbe.

Tilbage